Let op: per 1 september is Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster gesloten.

Prijzen vergelijken leidt nogal eens tot misverstanden. Klinieken gebruiken vaak verschillende narcosemiddelen met andere voor- en nadelen. De éne praktijk geeft wel pijnstillers of andere medicatie mee, terwijl de andere dit niet doet. Bij dierenkliniek Bloombird maken we gebruik van de veiligste manier van narcose door het dier te intuberen en aan de gasnarcose te koppelen. Daarnaast wordt je dier continu goed gemonitord qua hart- en longfunctie en temperatuur. Verschillende klinieken gebruiken verschillende methoden, het is goed om als baasje hier kritisch naar te kijken voordat je je dier achterlaat voor een ingreep. Door deze verschillen is het bij standaardbehandelingen al lastig de prijs te vergelijken en bij specialistische ingrepen zelfs vrijwel onmogelijk.

In onze dierenkliniek vinden we het belangrijk de beste zorg te bieden voor een scherpe prijs. We zijn altijd eerlijk over wat het gaat kosten en bieden je verschillende behandelopties met verschillende kosten.

Indien je graag meer over onze prijzen wilt weten of graag een prijsopgave ontvangt, neem dan gerust contact met ons op. Dan spreken we het persoonlijk met je door.

Maak een afspraak