Let op: per 1 september is Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster gesloten.

Dankzij onze moderne faciliteiten en ervaren dierenartsen kunnen wij je vrijwel alle mogelijke behandelingen aanbieden. Voor verscheidenen behandelingen en onderzoeken kun je zowel als klant en als niet-klant bij ons terecht. Klik op de onderstaande diensten voor meer informatie en het maken van een afspraak:

  • Consult
  • Operaties
  • Tandheelkundig dierenarts
  • Vragen, medicatie en (speciaal)voer
  • (Halfjaarlijkse) controle
  • Sterilisatie
  • Spoedgevallen
  • Röntgenonderzoek
  • Echografie
  • Overige behandelingen

Consult

Is je huisdier ziek of is hij weer toe aan zijn jaarlijkse vaccinatie? Maak direct een afspraak

Tijdens een vaccinatie consult kijken we je huisdier helemaal na en krijg je advies over zijn gezondheid, voeding, ontwormen en ontvlooien. 

Is je huisdier ziek dan zullen we hem eerst grondig onderzoeken. Is er bloed- of urineonderzoek nodig dan kan dat in de meeste gevallen direct gedaan worden zodat we gelijk kunnen beginnen met de therapie. 

Daarnaast raden we elk dier een (half)jaarlijkse gezondheidscontrole aan. Deze controle kan aandoeningen zichtbaar maken voordat het te laat is. Dit is belangrijk voor de gezondheid van je dier en voorkomt bovendien hoge behandelkosten.  

Operaties

Je kunt bij ons altijd binnen korte tijd terecht voor het castreren en steriliseren van je dier. Dit is een routine- en veilige ingreep. Bij elke operatie die wij uitvoeren maken we gebruik van veilige gasnarcose en wordt de hart- en longfunctie van je hart goed gemonitord.  

Daarnaast worden er tal van andere operaties uitgevoerd zoals het verwijderen van bulten, keizersnedes, blaasoperaties, en oogoperaties. 

Tandheelkundig dierenarts

Tandheelkundig dierenarts

Maar liefst 80% van de honden en 70% van de katten boven de 3 jaar hebben een gebitsprobleem. Dit levert grote gezondheidsrisico’s op en kan erg vervelend zijn voor je dier. Dierenkliniek Bloombird staat bekend als één van de beste tandheelkundige dierenartsen van Zuidoostbeemster en omgeving. Dankzij onze moderne tandheelkundige apparatuur en grote kennis op dit gebied, kun je bij ons terecht voor allerlei tandheelkundige ingrepen. Van een grondige reiniging tot complexe (kaakchirurgische) extracties. Maak een afspraak of lees hier meer over (de gevaren van) gebitsproblemen.

Vragen, medicatie en (speciaal)voer

Vragen, medicatie en (speciaal)voer

Onze paraveterinairen staan tijdens onze openingstijden doorlopend voor je klaar. Je kunt altijd bij hen terecht voor vragen, het maken van een afspraak of voer- en medicatie verkoop. Loop gerust even binnen.

(Halfjaarlijkse) controle

(Halfjaarlijkse) controle

Een halfjaarlijkse controle kan aandoeningen zichtbaar maken voordat het te laat is. Dit is belangrijk voor de gezondheid van je dier en voorkomt bovendien hoge behandelkosten. Maak direct een afspraak voor een preventieve controle.

Sterilisatie

Sterilisatie

Je kunt bij ons altijd binnen korte tijd terecht voor het steriliseren van je dier. Dit is een routine- en veilige ingreep. Bij elke operatie die wij uitvoeren maken we gebruik van veilige gasnarcose en wordt de hart- en longfunctie van je hart goed gemonitord. Maak een afspraak voor het steriliseren van je dier.

Spoedgevallen

Spoedgevallen

Wij zijn 5 dagen per week geopend, ook voor spoedgevallen. Lees hier meer over de spoeddierenarts en bekijk wanneer het een spoedgeval is.

Röntgenonderzoek

Röntgenonderzoek

We maken röntgenfoto’s van allerlei huisdieren. Met deze foto’s onderzoeken we het skelet en andere structuren zoals bijvoorbeeld borst- en buikorganen. Daarnaast maken we röntgencontrastfoto’s. Deze foto’s zijn nodig bij blaas-, maag-, en darmproblemen. Maak een afspraak voor röntgenonderzoek

Echografie

In de kliniek kunnen echo’s gemaakt worden. Echografie wordt gebruikt voor onderzoek naar de buikorganen en het hart.  

Overige behandelingen

Uiteraard is er veel meer mogelijk dan hierboven opgesomd staat. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen op 0299 - 729 900 of ons een bericht te sturen.

Terug naar Onze dierenartspraktijk