Let op: per 1 september is Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster gesloten.

Onze dierenartspraktijk

5 dagen per week de best denkbare zorg

Dierenkliniek Bloombird: 5 dagen per week de best denkbare zorg

Je wilt de best denkbare zorg voor je huisdier? Dat maken wij mogelijk door onze unieke Bloombird formule. Hierin staan jij en je dier centraal en bieden wij je alle benodigde diergeneeskundige kennis en middelen. Onze professionele dierenartsen staan klaar voor de behandeling van je dier, ook in het geval van spoed. Wij verlenen volledige medische zorg: van vaccinaties tot operaties.

Maak een afspraak
Bel 0299 - 729 900

1. Alle tijd en aandacht voor jou en jouw huisdier

Bij ons wordt niet bezuinigd op aandacht. Wij hebben namelijk gemerkt dat echte aandacht en voldoende tijd noodzakelijk zijn om de juiste diagnose te stellen. Hier op korten resulteert dikwijls in een verkeerde behandeling en dat kan schadelijk zijn voor jouw dier en bovendien hoge kosten opleveren.

2. (Bloed)onderzoek klaar terwijl je wacht

Dankzij de moderne apparatuur in ons laboratorium zijn urine- en bloedonderzoek klaar terwijl je wacht. Daarnaast kunnen we ook röntgenfoto’s maken wanneer dit nodig is. Dit zorgt ervoor dat je vrijwel alle gevallen al bij je eerste bezoek een accurate diagnose krijgt. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar maakt het ook mogelijk zo snel met de behandeling te beginnen.

3. Alle kennis in huis die jouw dier nodig heeft

We hebben niet alleen alle nodige apparatuur in huis, maar ook alle benodigde kennis. Ons team bestaat uit hoogopgeleide dierenartsen en assistenten. Daarnaast zijn er ervaren specialisten werkzaam voor onze praktijk. Wij weten hierdoor ook in uitzonderlijke gevallen hoe te handelen en bieden vrijwel alle mogelijke behandelopties. Ook voor allerhande praktisch advies kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan tips over het meenemen van je dier op vakantie, het onderhouden van het gebit of ander advies dat je helpt je dier fit te houden.

4. Samen met jou kiezen we de optie die bij jouw dier (en jouw budget) past

Het gaat bij ons om jou en jouw dier. Dat betekent dat wij snel en accuraat een diagnose stellen en vervolgens alle mogelijke behandelopties met je bespreken. Hierbij lichten we niet alleen de voor- en nadelen toe, maar bespreken we ook de verschillende prijsopgaven. Op grond daarvan beslis jij wat in jouw situatie het beste past.