Het team van Dierenkliniek Bloombird

Marcel
Marcel Dierenarts

Marcel De Kruijff- Dierenarts en mede-eigenaar

Specialismen: Tandheelkunde, Chirurgie, Interne

Nikki
Nikki Paraveterinair

Nikki Cornelissen

Mijn naam is Nikki Cornelissen en ben in 2014 afgestudeerd als paraveterinair op Helicon te Nijmegen.

Sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Bloombird. Het is een prettige kliniek om bij te werken met een gezellig en fijn team. Het is een veelzijdige kliniek met veel mogelijkheden wat het werken hier extra leuk maakt.

Ik heb een grote passie voor dieren omdat elk dier uniek is en zijn eigen leuke eigenschappen kent. Het is prettig thuiskomen als uw maatje daar op u staat te wachten.

Graag hoop ik u te ontmoeten in onze kliniek!
Lory
Lory Paraveterinair

Lory

Ik ben Lory Aalders en ik werk sinds Juni 2014
als paraveterinair bij Dierenkliniek Bloombird.

Ik vind onze kliniek een mooie en fijne werkomgeving,
waar wij natuurlijk de beste zorg geven voor alle huisdieren.
Werken met dieren is iets waar ik echt in thuis hoor.
Ik ben gek op dieren en daar zet ik me graag voor in.
Het leuke aan assistente zijn bij Dierenkliniek Bloombird is het samenwerken met mens en dier
en werken met een leuk en gemotiveerd team.

Samen met mijn vriend hebben we een hele lieve rode kater thuis.
Zijn naam is maatje, omdat hij ook echt ons maatje is.
Het is echt een knuffelkat en vind het dan ook heerlijk om de heledag gekriebeld te worden.

Tot ziens in onze kliniek.
Jelke
Jelke Paraveterinair

Jelke

Mijn naam is Jelke Lauwrier en ik ben sinds juli 2015 werkzaam als paraveterinair bij dierenkliniek Bloombird. Met veel plezier werk ik in deze moderne en veelzijdige kliniek. Ook het team is erg gezellig en prettig om mee te werken.

Het werk als paraveterinair is erg afwisselend waardoor het altijd interessant blijft. Het is mooi om iets te kunnen betekenen voor het dier, maar evengoed voor de eigenaar.

Thuis heb ik een klein hondje Miyu en twee rode katers Romeo en Vladimir rondlopen. Ze hebben het leuk met z’n drieën. Miyu voelt zich wel een beetje de koningin in huis en laat zich graag wassen door de twee katers. Vladimir is de jongste en hij vindt het erg leuk om de boel op stelten te zetten. Romeo is het daar niet altijd mee eens, hij is dan ook al weer een dagje ouder.

Tot ziens in de kliniek!
Jory
Jory Paraveterinair

Jory

Mijn naam is Jory (niet te verwarren met assistente Lory) en ben in 2015 afgestudeerd als paraveterinair aan het Helicon in Nijmegen. Hiermee ging een kinderdroom in vervulling. Inmiddels heb ik de knuffels, het schriftje voor de gegevens en het kastje dat ik destijds als balie gebruikte, ingeruild voor een echte balie. Hier heb ik nog geen dag spijt van gehad. Net als mijn lieve hondje Sophie. Ze is klein, maar heeft een groot karakter!

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Bloombird. Een moderne, gezellige praktijk met een gemotiveerd team. Zorg dragen voor dieren en hen de liefde geven die zij verdienen geven mij veel voldoening. Het contact met u als eigenaar is belangrijk en ik vind het prettig als u het gevoel heeft dat het dier bij ons in goede handen is. Hier doen wij ons uiterste best voor!
Svenja
Svenja Paraveterinair

Svenja

Mijn naam is Svenja Dekker, ik ben in 2012 afgestudeerd aan N.H.B. Deurne opleiding Paraveterinair hierna ben ik 6 jaar werkzaam geweest in een gezelschapsdierenartsenpraktijk,waar ik veel ervaring heb opgedaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn zoontje of bij de paarden!

Van het buitenleven kan ik erg genieten, ik vind daarom het concept ook erg prettig een moderne dierenartsenpraktijk in een tuincentrum gevestigd.
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster,

Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en adviseren hoe ze het beste voor hun huisdier kunnen zorgen zodat we samen het resultaat zien van een gezond en gelukkig huisdier.

Ik hoop u snel te zien in de kliniek!
Hasse
Hasse Dierenarts

Hasse

Vlak na mijn afstuderen eind 2016 ben ik bij dierenkliniek Bloombird komen werken. Ik ga elke dag met plezier naar het werk, niet alleen door het gezellige team maar ook de lieve dieren en het leuke contact met hun eigenaren. Het werk is erg afwisselend en elke dag brengt weer een nieuwe uitdaging met zich mee. Om een ziek dier beter te zien worden, geeft altijd weer veel voldoening en energie.

Ik ben opgegroeid met een hele dierentuin aan beesten thuis. Nu heb ik een lieve, ondeugende Labrador aan mijn zijde. Mijn maatje Bram komt ook bijna elke dag gezellig mee naar het werk en maakt daar de boel onveilig. Ik weet als geen ander dat je dier je beste vriend kan zijn, en ik wil er alles aan doen om u en uw beste vriend zo goed mogelijk te helpen.

Tot ziens in de praktijk!
Jorg
Jorg Dierenarts

Jorg - Dierenarts

Van jongs af aan wilde ik al dierenarts worden. Thuis hadden wij altijd dieren om ons heen. Het werken met dieren maakt het daardoor zo leuk. Toen ik mocht studeren aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht kwam een droom in vervulling. In 2014 ben ik dan ook daadwerkelijk afgestudeerd en mocht mijzelf dierenarts noemen. Nu al een aantal jaar met plezier in de prakrijk aan het werk en het blijft een leuk beroep. Elke dag is anders, daardoor blijft het heel afwisselend en interessant, dat maakt het beroep alles behalve saai. Het contact met de eigenaren maakt het nog leuker, het gene wat je voor de eigenaren kan doen om het beestje te helpen, maakt het zo mooi en daar doen we het allemaal voor. Mijn interesses liggen vooral bij chirurgie en orthopedie maar wie weet komt daar nog wel iets bij.

Zelf heb ik thuis een poes van 8 jaar genaamd Snowy, spierwit en een echt diva, weet wat ze wilt. Verder is ze heel lief en vraagt om aandacht, wat ze natuurlijk ook volop krijgt.