Let op: per 1 september is Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster gesloten.

De voorzieningen in ons laboratorium, de röntgenapparatuur en andere moderne faciliteiten helpen ons snel en accuraat een diagnose te stellen. Het onderzoek met deze apparaten is klaar terwijl je wacht. Hierdoor kunnen wij je in vrijwel alle gevallen al bij je eerste bezoek vertellen wat er aan de hand is. Bovendien hebben beschikken wij over een uitgebreid operatie- en behandelinstrumentarium. Daardoor kunnen we altijd snel starten met de behandeling.

Omdat niet alle praktijken over b.v. digitale röntgen apparatuur of een dierentandartsunit beschikken, kun je voor dergelijk onderzoek ook bij ons terecht wanneer je geen klant van ons bent. Klik hier om een afspraak te maken of lees meer over de mogelijkheden door op onderstaande faciliteiten te klikken.

  • Comfortabele wachtruimte
  • Inloopbalie
  • Modern laboratorium
  • Opnameruimte
  • Röntgenapparatuur
  • Twee ruime spreekkamers
  • Uitgebreide operatiekamer

Comfortabele wachtruimte

Comfortabele wachtruimte

Doordat wij op afspraak werken hoef je nooit lang te wachten. Toch willen wij de tijd die je wacht zowel voor jou als voor je dier zo prettig mogelijk maken. Daarom is onze wachtkamer ruim en huiselijk ingericht. Dit voorkomt stress tussen de verschillende dieren. Daarnaast is deze ontvangstruimte met diverse voorzieningen uitgerust. Zo staat er bijvoorbeeld een hondenbak met vers drinkwater, een traktatie voor je dier en is er voor de kleintjes een speelhoek.

Inloopbalie

Inloopbalie

Onze balie is doorlopend geopend tijdens onze openingstijden. Je kunt hier altijd terecht voor vragen, het maken van een afspraak of voer- en medicatie verkoop. Loop gerust even binnen!

Modern laboratorium

Modern laboratorium

Wij vinden het belangrijk een accurate diagnose te stellen, het liefst meteen tijdens je eerste consult. Daarom hebben wij een uitgebreid laboratorium in huis. Hier voeren we onder andere bloed-, urine-, ontlasting- en microscopisch onderzoek uit. En meestal hebben wij direct resultaat. Zo hoef je nooit lang te wachten op een uitslag. Bovendien verkopen wij diverse medicijnen zodat de behandeling van je huisdier meteen kan beginnen. Dat is zowel voor jouw dier als voor jou wel zo prettig.

Opnameruimte

Opnameruimte

Dieren die geopereerd zijn, hebben vaak even de tijd nodig om te herstellen. In onze opnameruimte worden ze rustig wakker in ruime en veilige opnamehokken. Onze dierenartsen en paraveterinairen houden de huisdieren daarbij nauwlettend in de gaten. Verder kunnen we zieke dieren opnemen die (tijdelijk) continue zorg nodig hebben.

Röntgenapparatuur

Röntgenapparatuur

We beschikken over twee verschillende röntgenapparaten. Met het ene apparaat maken we röntgenfoto’s van het lichaam. Met het andere apparaat maken we röntgenfoto’s van het gebit. De apparatuur die wij gebruiken is digitaal, waardoor de foto’s veel meer detail laten zien dan traditionele röntgenfoto’s. Hierdoor kunnen we beter de diagnose stellen. Daarnaast is digitale apparatuur veel gevoeliger dan traditionele röntgen, waardoor we minder straling hoeven te gebruiken en daardoor minder belastend voor je dier.

Bovendien is het in onze röntgenkamer mogelijk röntgencontrastfoto’s te maken. Deze foto’s zijn nodig bij blaas-, maag-, of darmproblemen.

Maak hier een afspraak voor röntgen onderzoek (ook wanneer je geen klant van ons bent).

Twee ruime spreekkamers

Twee ruime spreekkamers

Onze dierenkliniek beschikt over twee ruime en lichte spreekkamers die zijn ingericht met moderne apparatuur. Hier onderzoeken we je huisdier en kun je alles vragen aan de arts over je dier en de controle.

Uitgebreide operatiekamer

Uitgebreide operatiekamer

Onze operatiekamer is uitgerust met de modernste apparatuur. Zo opereren we jouw huisdier zo goed en veilig mogelijk. Dieren die geopereerd worden liggen altijd aan de hart- en adembewaking. Ook de hoeveelheid zuurstof in het bloed en de lichaamstemperatuur worden continu in de gaten gehouden.

Naast de moderne apparatuur gebruiken wij ook de meest moderne en veilige (gas)narcose. De apparatuur en moderne veilige middelen maken het mogelijk niet alleen honden en katten te opereren, maar ook konijnen en knaagdieren.

Maak een afspraak voor een operatie.

Terug naar Onze dierenartspraktijk