Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster en Purmerend

Dierenarts ook op zaterdag bereikbaar in Purmerend en omgeving

De dierenartsen van Dierenkliniek Bloombird in Zuidoostbeemster, naast Purmerend, werken met een vast en professioneel team aan de gezondheid van jouw huisdier. Om als dierenarts in Purmerend en omgeving de beste zorg te kunnen geven aan dieren staan wij ook op zaterdag voor dieren klaar in geval van spoed. Onze dierenartspraktijk bevindt zich op de dierenafdeling van Tuincentrum Overvecht in Zuidoostbeemster. Hierdoor vind je alles wat je nodig hebt voor je huisdier onder één dak. Kom langs binnen de ruime openingstijden: doordeweeks, ‘s avonds of in het weekend. Op zondag is er op de locatie Zuidoostbeemster (nog) geen arts aanwezig. Wel is de balie geopend voor advies en de verkoop van voeding en medicatie.

DCA-Dierenarts-Almere-spoedservice-icoontje

Altijd bereikbaar

Onze dierenartsen staan 7 dagen per week voor je huisdier klaar binnen onze ruime openingstijden. Spoedgeval buiten deze tijden? Bel onze spoeddienst.

Afspraak maken

DCA-Dierenarts-Almere-klantvriendelijk-icoontje.png

Dier- en klantvriendelijk

Bij ons staat de zorg voor jouw dier voorop. We bepalen op basis van onderzoek de juiste behandelmethode. Hierbij staan openheid en zorgvuldig overleg centraal.

Onze aanpak

DCA-Dierenarts-Almere-expertise-icoontje

Bewezen expertise

Alleen de beste behandeling en zorg voor jouw dier is goed genoeg. Daarom bestaat het team van Dierenkliniek Bloombird alleen uit hoogopgeleide dierenartsen en assistenten.

Bekijk ons team

Bloombird Dierenkliniek Zuidoostbeemster

Dierenarts vlakbij Purmerend

Purmerenderweg 43 A
1461 DD Zuidoostbeemster
Telefoon: 0299 729900
E-mail: info@dkbloombirdzob.nl

Bekijk ook onze Bloombird Dierenkliniek in Beuningen.

Spoeddienst

Spoedgeval? Bel direct: 0299 729 900 . Bekijk de spoedgevallenpagina. Indien je twijfelt, altijd bellen!

Openingstijden

Let op i.v.m.  covid-19 hanteren wij tijdelijk aangepaste openingstijden. Klik hier voor de actuele openingstijden. Wij werken alleen op afspraak.

Ma:10:00-18:00
Di:09:00-18:00
Wo:09:00-18:00
Do:09:00-18:00
Vr:09:00-18:00
Za:09:00-17:00
Zo:10:00-17:00*

*Op zondag is alleen de balie geopend voor advies en de verkoop van voeding en medicatie.

Like ons op social media!

Locatie Zuidoostbeemster

Jouw dierenkliniek in Zuidoostbeemster

Wij maken de best denkbare zorg mogelijk voor jouw dier door onze unieke Bloombird formule. Hierin staan jij en je dier centraal en voeren we behandelingen uit met de beste middelen en benodigde kennis. Wij nemen voldoende tijd om de juiste diagnose te stellen en geven je dier hierbij alle aandacht die het verdient. Ook voor advies over verzorging en voeding kun je bij ons terecht. Onze dierenartsen en assistenten:

 • We zijn bereikbaar voor (spoed)behandelingen in Purmerend en omgeving. De balie is ook op zondag geopend voor advies en verkoop van medicatie en voeding.
 • Behandelen de vacht van honden en katten in onze eigen trimsalon
 • Werken met de modernste technieken zoals echo- en röntgenapparatuur
 • Zijn aangesloten bij het Collectief Praktiserende Dierenartsen
 • Kiezen samen met jou de beste behandeloptie op basis van het budget
 • Hebben alle kennis in huis die jouw dier verdient
Castratie en Sterilisatie Actie hond dierenkliniek bloombird

Ontmoet het team van Dierenkliniek Bloombird

Maak kennis met het team van hoogopgeleide dierenartsen dat voor jouw huisdier gaat zorgen.

Dierenarts Priscilla

Dierenarts Marcel

marcel de kruijff

Dierenarts Tilly

Dierenarts Jorg

Paraveterinair Saskia

Paraveterinair Svenja

Paraveterinair Sanne

Assistente/Trimster Christy

Onze diensten

In onze dierenartsenpraktijk in Zuidoostbeemster, naast Purmerend, bieden wij vrijwel alle mogelijke diergeneeskundige behandelingen aan. Het maakt hierbij niet uit of je al klant bent bij ons of niet: wij geven elk huisdier de beste zorg. Maak eenvoudig een afspraak voor onder andere:

 • Gebitsbehandeling
 • Halfjaarlijkse controle
 • Sterilisatie en castratie
 • Spoedgevallen
 • Röntgenonderzoek
 • Chippen
 • Gezondheidscheck
 • Vlooienbehandeling
 • Wormbehandeling
 • Inentingen en vaccinaties
 • Tekenbehandeling
 • Parasieten behandeling
 • Ontworming

Ervaringen met dierenarts Zuidoostbeemster, Purmerend

‘Onze puppy had last van wormen toen we hem kregen. Ik ben daarom direct met hem naar Dierenkliniek Bloombird gegaan. Fijn dat het in een tuincentrum zit, zo kan ik ook direct voer meenemen. Ideaal!’

‘Onze hond had erg last van een slechte adem. Eenmaal bij de dierenarts bleek dat dit aan het gebit lag. Ze hebben daarom een gebitsreiniging uitgevoerd. Vooraf wist ik de kosten en dat was erg prettig.’

‘Wij lieten onze kater castreren bij Dierenkliniek Bloombird bij Purmerend. Erg fijne praktijk waarbij ik het idee had dat ze echt het beste voor hadden met onze kat. Dit goede gevoel is belangrijk.’

Bespaar direct: vaste lage prijzen bij Dierenkliniek Bloombird Zuidoostbeemster

Wij vinden het belangrijk dat wij jouw huisdier de beste zorg kunnen bieden voor de laagste prijs. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we daarom altijd de kosten van de behandeling. Daarnaast geven we verschillende behandelopties met elk een ander budget, zodat je hieruit een keuze kunt maken. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

De tarieven voor een diergeneeskundige behandeling kunnen per dierenarts soms erg verschillen. Dit komt omdat iedere kliniek andere narcosemiddelen, pijnstillers of medicatie gebruikt. Wij maken gebruik van de veiligste manier van narcose. Tijdens de operatie houden we je dier ook goed in de gaten qua hart- en longfunctie en temperatuur.

Onze locatie