Het team van Dierenkliniek Bloombird

Roxanne Dierenarts
Marcel
Marcel Dierenarts

Marcel De Kruijff- Dierenarts en mede-eigenaar

Specialismen: Tandheelkunde, Chirurgie, Interne

Leonie
Leonie Dierenarts
Nikki
Nikki Paraveterinair

Nikki Cornelissen

Mijn naam is Nikki Cornelissen en ben in 2014 afgestudeerd als paraveterinair op Helicon te Nijmegen.

Sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Bloombird. Het is een prettige kliniek om bij te werken met een gezellig en fijn team. Het is een veelzijdige kliniek met veel mogelijkheden wat het werken hier extra leuk maakt.

Ik heb een grote passie voor dieren omdat elk dier uniek is en zijn eigen leuke eigenschappen kent. Het is prettig thuiskomen als uw maatje daar op u staat te wachten.

Graag hoop ik u te ontmoeten in onze kliniek!
Lory
Lory Paraveterinair

Lory

Ik ben Lory Aalders en ik werk sinds Juni 2014
als paraveterinair bij Dierenkliniek Bloombird.

Ik vind onze kliniek een mooie en fijne werkomgeving,
waar wij natuurlijk de beste zorg geven voor alle huisdieren.
Werken met dieren is iets waar ik echt in thuis hoor.
Ik ben gek op dieren en daar zet ik me graag voor in.
Het leuke aan paraveterinair zijn bij Dierenkliniek Bloombird is het samenwerken met mens en dier
en werken met een leuk en gemotiveerd team.

Samen met mijn vriend hebben we een hele lieve rode kater thuis.
Zijn naam is maatje, omdat hij ook echt ons maatje is.
Het is echt een knuffelkat en vind het dan ook heerlijk om de heledag gekriebeld te worden.

Tot ziens in onze kliniek.
Jelke
Jelke Paraveterinair

Jelke

Mijn naam is Jelke Lauwrier en ik ben sinds juli 2015 werkzaam als paraveterinair bij dierenkliniek Bloombird. Met veel plezier werk ik in deze moderne en veelzijdige kliniek. Ook het team is erg gezellig en prettig om mee te werken.

Het werk als paraveterinair is erg afwisselend waardoor het altijd interessant blijft. Het is mooi om iets te kunnen betekenen voor het dier, maar evengoed voor de eigenaar.

Thuis heb ik een klein hondje Miyu en twee rode katers Romeo en Vladimir rondlopen. Ze hebben het leuk met z’n drieën. Miyu voelt zich wel een beetje de koningin in huis en laat zich graag wassen door de twee katers. Vladimir is de jongste en hij vindt het erg leuk om de boel op stelten te zetten. Romeo is het daar niet altijd mee eens, hij is dan ook al weer een dagje ouder.

Tot ziens in de kliniek!
Jory
Jory Paraveterinair

Jory

Mijn naam is Jory (niet te verwarren met paraveterinair Lory) en ben in 2015 afgestudeerd als paraveterinair aan het Helicon in Nijmegen. Hiermee ging een kinderdroom in vervulling. Inmiddels heb ik de knuffels, het schriftje voor de gegevens en het kastje dat ik destijds als balie gebruikte, ingeruild voor een echte balie. Hier heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Ik heb een lieve hond genaamd Lucy, een heel enthousiaste en vrolijke kruising. Op de foto sta ik met mijn vorige hond Sophie, zij is er helaas niet meer maar wordt zeker niet vergeten!

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Bloombird. Een moderne, gezellige praktijk met een gemotiveerd team. Zorg dragen voor dieren en hen de liefde geven die zij verdienen geven mij veel voldoening. Het contact met u als eigenaar is belangrijk en ik vind het prettig als u het gevoel heeft dat het dier bij ons in goede handen is. Hier doen wij ons uiterste best voor!
Sanne Paraveterinair